Adatmentés

Ne hagyd elveszni az emlékeid, élj rendszeresen az adatmentéssel!

A mai, modern telefonoknak számtalan előnye van; ezek egyike vitathatatlanul a fényképezés szabadsága. A mobiltelefon mindig nálunk van, nem kell hozzá külön eszközt cipelnünk, ha valamit szeretnénk megörökíteni. Ez azt eredményezi, hogy nagyon sokat fényképezünk, ám sokszor nem foglalkozunk a későbbiekben a felvételekkel, amikor pedig ellopják, vagy elveszítjük a telefont, akkor szembesülünk vele, hogy mennyi minden veszett el azzal együtt. Ez ellen a legjobb megoldás a rendszeres adatmentés!

Ha nem csak a telefonon tároljuk a képeket és a videókat, nem kell félnünk tőle, hogy elvesznek az emlékeink. Cégünk adatmentés szolgáltatása azt a célt szolgálja, hogy minden legyen elmentve, ami fontos. Idetartoznak természetesen nem csak a képek, hanem a jegyzetek, egyéb dokumentumok, fájlok is. Rámásoljuk őket az általad hozott hordozható eszközre, és neked nincs több feladatod velük!

Az adatmentést érdemes rendszeresen igénybe venni. Ha szeretnél többet megtudni a szolgáltatásról, keress fel minket bizalommal elérhetőségeink egyikén!